Partners

Partners

" All horses have a voice, we can only listen. "

Paarden Therapeuten werkt actief samen met de volgende partners om de leefwereld van de paarden te verbeteren:

De Paarden Therapeuten nemen deel aan Flanders Horse Expo 2019 !


Onze experts geven verschillende lezingen en demonstraties en je kan ze zelf ontmoeten op de stand in Hal 5 ! Kom zeker langs met alle paardenvragen. 


Bekijk het programma via deze link en vind ons bij de demo's en lezingen omtrent paarden.


Neem deel aan de wedstrijd en win gratis dagtickets!

Cap Magazine is het glossy maandblad voor paardenliefhebbers. Respect voor het paard staat in CAP op de eerste plaats. Met hoogstaande artikelen, betrouwbare en informatieve berichtgeving en eersteklas fotografie brengen wij het leven met paarden in beeld.


Van sportpaard tot boerenpaard, het paard als coach of therapeut. Het paard in zijn natuurlijke omgeving in het wild of op trektocht onder het zadel langs de mooiste plekjes in de natuur.


Lees het artikel over de oprichting van Paarden Therapeuten


Alle paarden therapeuten die lid zijn van het kwaliteitsplatform PaardenTherapeuten.be werken actief samen om de leefwereld van paarden te verbeteren. Paarden Therapeuten komen soms oog in oog te staan met gevallen van paardenverwaarlozing en mishandeling.


Als Paarden Therapeut helpen we graag het paard om zijn gezondheid te verbeteren. Daarom steunen wij jaarlijks een goed doel voor Paarden in Nood en daarbij alle vrijwilligers die hen hierbij helpen. 💪


Op #werelddierendag doneren de paarden therapeuten een totaalbedrag van 120€ aan de Stichting voor paarden in nood. 🤲Horse Awareness Event is dé ontmoetingsplaats en inspiratiebron voor paardenliefhebbers uit België en Nederland. Voor jong en oud, als ruiter, menner, groom, supporter, coach, therapeut of dierenarts is het aanbod zeer divers, HAE 2017 163spannend, boeiend, leerzaam en gewoon leuk.


Het event biedt een

STRODORP (markt van standhouders)

PROGRAMMA met lezingen, demo’s, shows

ACTIE voor goed doel

µ


EM Agriton ontwikkelde het Equibiome gamma als behandeling voor de stalomgeving, de stal, weilanden, voeders en het paard zelf.

Als aanvulling bij deze microbiologische producten, verdeelt Agriton ook natuurlijke grondstoffen die het evenwicht binnen organismen onderhouden en/of herstellen.

Equibiome is een gamma toepassingen voor de paardenhouderij waarbij de kringloopgedachte

bodem-plant-dier-mest centraal staat.

Paarden

Therapeuten


De referentie voor elke paardeneigenaar of verzorger!


PaardenTherapeuten.be geeft u een overzicht van alle gediplomeerde therapeuten in België. Hier vindt u een professionele  therapeut voor uw paard. Elke therapeut op deze webiste is afgestudeerd aan een erkende school en heeft een dergelijke ervaring opgebouwd in de paardensector.

Contacteer ons


Email: info@paardentherapeuten.be


Tel: +32 486 35 66 33


Volg ons:

Paarden Therapeuten door Veerle Dumarey BTW BE0635.879.837 @ All Rights Reserved