Henk Van 't Net

HENK VAN 'T NET - HorSense" Het paard als spiegel van onze emoties en gedrag. "

Over Henk


Henk is een ondernemer, heeft zelf eigen bedrijven in de informatica gehad en heeft gedurende jaren jonge ondernemers gecoacht en begeleid. Aktief sinds meer dan 20 jaar als coach in bedrijven en teamcoaching. Sinds 2010 wonende in de Belgische Ardennen samen met vrouw Veerle en onze 3 kinderen. Heeft HorSense België opgestart.


Een netwerk van meer dan 60 paardencoaches, geeft daarnaast een post-graduaat opleiding samen met HoWest in het coachen van mensen en teams met behulp van paarden. Hij heeft een opleiding systemisch coachen met paarden uitgewerkt en specialisaties voor het coachen van kinderen en mensen in burnout.


Naast het cursusgeven aktief in het coachen van individuele mensen (kinderen en volwassenen) alsook teams. Alle coachings gebeuren in de natuur en met paarden.

.Diploma's & certificaten


'Excellent coach' Basiscoach

Paard als spiegel


'Excellent coach' Registercoach

Paard als spiegel


Teamcoaching


Tria Wandelcoach


 

Locatie

Paarden

Therapeuten


De referentie voor elke paardeneigenaar of verzorger!


PaardenTherapeuten.be geeft u een overzicht van alle gediplomeerde therapeuten in België. Hier vindt u een professionele  therapeut voor uw paard. Elke therapeut op deze webiste is afgestudeerd aan een erkende school en heeft een dergelijke ervaring opgebouwd in de paardensector.

Contacteer ons


Email: info@paardentherapeuten.be


Tel: +32 486 35 66 33


Volg ons:

Paarden Therapeuten door Veerle Dumarey BTW BE0635.879.837 @ All Rights Reserved