Eline Tack

ELINE TACK - Osteopathie voor paarden" Osteopathy is a search for communication and cooperation with the natural laws of healing.

–James S. Jealous DO lecture 2003. "

Over Eline Tack...


Paarden zijn niet meer weg te denken uit het leven van mij en mijn familie. Door de dagelijkse omgang met paarden en het zelf rijden van paarden op wedstrijdniveau, ben ik al met heel wat problemen in aanraking gekomen.


Om paarden goed in hun vel te laten voelen en ook optimaal te laten presteren, voelde ik dat er ook iets anders nodig was dan enkel de klassieke diergeneeskunde. Daardoor heb ik de ICREO opleiding osteopathie voor dieren gevolgd. Door deze opleiding ben ik tot het besef gekomen dat je door osteopathie problemen kan voorkomen, indien je er op tijd bent. Ook dat je ervoor kan zorgen dat bepaalde problemen niet terugkeren.


Ook bij paarden waar je voelt dat er iets niet pluis is, maar je kunt niet onmiddellijk  een duidelijke oorzaak geven, kan osteopathie een uitkomst geven.

Mijn behandelingen gebeuren heel rustig en paardvriendelijk en ik gebruik zoveel mogelijk zachte technieken (minder weerstand van de paarden) om tot het beoogde resultaat te komen.

Verder volg ik regelmatig bijscholingen om mijn kennis verder te verruimen en up-to-date te houden.


Diploma's & certificaten


Osteopathie voor paarden

Dry needling volgens Andrea Schachinger-techniek 

Paardenfokkerij

Initiator Paardrijden

Locatie

Paarden

Therapeuten


De referentie voor elke paardeneigenaar of verzorger!


PaardenTherapeuten.be geeft u een overzicht van alle gediplomeerde paarden professionals / experts in België. Hier vindt u een paarden porfessional voor uw paard per expertise.

Elke professional op deze website is afgestudeerd aan een erkende school en heeft een dergelijke ervaring opgebouwd in de paardensector.

Contacteer ons


Email: info@paardentherapeuten.be


Tel. Veerle Dumarey: +32 486 35 66 33


Volg ons:

Paarden Therapeuten door Veerle Dumarey BTW BE0635.879.837 @ All Rights Reserved