Linse Alofs

LINSE ALOFS - Paarden osteopathie" Het welzijn van uw paard is onze prioriteit. "

Over Linse Alofs...


Al vanaf 4-jarige leeftijd ben ik gefascineerd door paarden. Wanneer ik later bij één van mijn eigen paarden een osteopathie behandeling kon meemaken, was ik er volledig aan verkocht. Ik zou ook osteopaat voor paarden worden. Na mijn opleiding Diertechnische Wetenschappen, heb ik de osteopathie opleiding in Nederland dan ook succesvol afgerond. Deze werd gevolgd door een opleiding Equine Myofascial Release (afgekort EMFR, wat inhoud dat ik ook de fascia of het bindweefsel mee behandel). Door het combineren van verschillende technieken, zal de behandeling dieper doordringen.


Wanneer ik paarden behandel, vind ik het heel belangrijk dat er vertrouwen is en ze zich openstellen voor de behandeling. Daarom neem ik altijd de tijd om je paard goed kennis te laten maken en ervoor te zorgen dat het mij vertrouwt. Daarna kunnen we samen het probleem gaan bekijken.

Verder zie ik osteopathie niet als een Quick-Fix, maar als een traject waarbij je alle aspecten meeneemt in de behandeling.


Er wordt gezocht naar de oorzaak van een probleem en alle aspecten van het paarden houden worden meegenomen in het behandelplan.

Wanneer je de oorzaak wegneemt, is de kans op herval veel kleiner. Zowel paard als ruiter/eigenaar heeft hier dus baat bij!  Als laatste is osteopathie niet enkel aan te raden bij een probleem, maar ook preventief. Zo worden kleine (vaak nog onzichtbare) klachten al opgelost voor ze grotere problemen zullen vormen.

Diploma's & certificaten


Osteopaat voor paarden

Fascia Thoracolumbalis

Wormmanagement 

Locatie

Paarden

Therapeuten


De referentie voor elke paardeneigenaar of verzorger!


PaardenTherapeuten.be geeft u een overzicht van alle gediplomeerde paarden professionals / experts in België. Hier vindt u een paarden porfessional voor uw paard per expertise.

Elke professional op deze website is afgestudeerd aan een erkende school en heeft een dergelijke ervaring opgebouwd in de paardensector.

Contacteer ons


Email: info@paardentherapeuten.be


Tel. Veerle Dumarey: +32 486 35 66 33


Volg ons:

Paarden Therapeuten door Veerle Dumarey BTW BE0635.879.837 @ All Rights Reserved

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren