Marion Mud

MARION MUD - Paardenosteopaat EHC" Voor een beter bewegend paard. "

Over Marion Mud...


Ik ben vanaf mijn geboorte al besmet met het paardenvirus. Op 18 jarige leeftijd heb ik de 4 jarige opleiding Deurne gedaan om instructeur te worden. Dat was nog de oude school onder Tjeerd Veldstra.  Ik heb daarna een paar jaar bij Albert Voorn gewerkt omdat ik niet op een manege les wilde gaan geven. Uiteindelijk zelf de dressuursport ingegaan.


Verschillende paarden op verschillende niveau's uitgebracht en 1 x Ned. Kampioen geweest bij Bestgaand Rijpaard. Omdat ik de Appaloosa zo mooi vond en dat een westernpaard bleek te zijn heb ik de overstap gemaakt naar de Reining en Cutting. Geen simpele onderdelen maar zo geweldig om te rijden. Met mijn Gotrah heb ik al een mooie 3de plaats in de Cutting gereden en met Jrs Claim Jumper werd ik Ned. Kampioen in de Amateur Reining.


Door een fulltime baan en de opleiding tot osteopaat/practitioner heeft het trainen stil gelegen en zijn er een paar veulentjes gefokt. Dit jaar hoop ik de teugels weer op te pakken om naast het behandelen van paarden en het lesgeven toch ook weer een wedstrijdje te kunnen rijden.


Diploma's & certificaten


EHC Practitioner Paardenosteopaat

EHC Advanced Dry Needling 

EHC Cranio-Sacral Therapy 

EHC Lymfe 

Locatie

Paarden

Therapeuten


De referentie voor elke paardeneigenaar of verzorger!


PaardenTherapeuten.be geeft u een overzicht van alle gediplomeerde paarden professionals / experts in België. Hier vindt u een paarden porfessional voor uw paard per expertise.

Elke professional op deze website is afgestudeerd aan een erkende school en heeft een dergelijke ervaring opgebouwd in de paardensector.

Contacteer ons


Email: info@paardentherapeuten.be


Tel. Veerle Dumarey: +32 486 35 66 33


Volg ons:

Paarden Therapeuten door Veerle Dumarey BTW BE0635.879.837 @ All Rights Reserved

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren