Morgane Dierendonck

MORGANE DIERENDONCK - Osteopaat D.O. & Dierenosteopathie" Treat horse and rider as one to achieve full synchronisation. "

Over Morgane Dierendonck...


Mijn naam is Morgane Dierendonck, geboren te Oostende in 1993. Ik studeerde af in 2016 als humaan osteopaat D.O. aan de International Academy of Osteopathy in Gent.


In 2016 begonnen aan een 3-jaarse opleiding paarden en honden osteopathie aan de The International College for Research on Equine Osteopathy (ICREO) in Mönchengladbach. 


Daarnaast ben ik in 2019 mij gaan bij-specialiseren in Italië op het gebruik van een EQ-Ultrasound toestel. Dit toestel wordt gebruikt als preventief hulpmiddel. Het toestel, met lage frequentie ultra sound, werkt diep in op het weefsel en ontspant de spieren en versterkt de doorbloeding. Zo bevordert het preventief de recuperatie en curatief het herstel bij letsels. Geen enkel ander toestel werkt dieper in op het musculair systeem. Daarenboven is de therapie relaxerend en pijnloos voor de paarden. BAC is toegestaan door de FEI vereniging.


Diploma's & certificaten


Humaan Osteopaat 

Paardenosteopathie

Hondenosteopathie

Locatie

Paarden

Therapeuten


De referentie voor elke paardeneigenaar of verzorger!


PaardenTherapeuten.be geeft u een overzicht van alle gediplomeerde paarden professionals / experts in België. Hier vindt u een paarden porfessional voor uw paard per expertise.

Elke professional op deze website is afgestudeerd aan een erkende school en heeft een dergelijke ervaring opgebouwd in de paardensector.

Contacteer ons


Email: info@paardentherapeuten.be


Tel. Veerle Dumarey: +32 486 35 66 33


Volg ons:

Paarden Therapeuten door Veerle Dumarey BTW BE0635.879.837 @ All Rights Reserved

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren