Barbara Roosjen

BARBARA ROOSJEN - Paard & Coaching


" Talent assessment, Career en Life Coaching:

in verbinding met jezelf,

in verbinding met paarden. "

Over Barbara Roosjen...


Als paardencoach zijn wij als eerste paardenmensen. Wij kennen het natuurlijke gedrag van paarden als een individu en als een kuddedier. En daarnaast zijn wij ook coach. Wij begeleiden een sessie in combinatie en met de toegevoegde waarde van paarden. We gebruiken hun unieke eigenschappen als spiegel, en in het geven van feedback over jou. Het is bewezen dat dit de meeste effectieve vorm van coaching is.

Deze sessies verlopen niet op het paard maar naast en in contact met het paard, door middel van kleine opdrachtjes, oefeningen, of gewoon het “zijn” met het paard.

Deze ontmoeting en contact brengt je meteen in verbinding met dat 'iets' wat persoonlijk over jou gaat, je emoties, gevoelens, vertrouwen, waardoor je thema of je vraag sneller zichtbaar wordt en daarmee aandacht krijgt.


Als coach werk ik veel vanuit gevoel en authenticiteit. Ik ben open, nuchter en betrokken. Ik heb aandacht voor het ontwikkelen van potentieel, het ontdekken en inzetten van talenten, daarmee aan zelfvertrouwen en aan ruimte geven voor wat is. Ik wil mensen inspireren en mensen leren uitspreken waar ze voor gaan en waar ze voor staan. Ik ben committed naar de mensen die bij me komen en naar de paarden.


Daar heb je mensenkennis voor nodig en regelmatige bijscholing op coaching methodieken, maar ook kennis in de praktijk om te blijven leren over het fascinerende paardengedrag en paardentaal.

En één ding is zeker, na een coach sessie of traject ga je ervaren dat je zelfverzekerder en relaxter in het leven gaat staan.


Diploma's & certificaten


Systemisch paardencoachen

Team Training

TMA Gecertificeerde Prof.

EAPD Chris Irwin Insights

Locatie

Paarden

Therapeuten


De referentie voor elke paardeneigenaar of verzorger!


PaardenTherapeuten.be geeft u een overzicht van alle gediplomeerde paarden professionals / experts in België. Hier vindt u een paarden porfessional voor uw paard per expertise.

Elke professional op deze website is afgestudeerd aan een erkende school en heeft een dergelijke ervaring opgebouwd in de paardensector.

Contacteer ons


Email: info@paardentherapeuten.be


Tel. Veerle Dumarey: +32 486 35 66 33


Volg ons:

Paarden Therapeuten door Veerle Dumarey BTW BE0635.879.837 @ All Rights Reserved

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren