Steffi Raspel

STEFFI RASPEL - Horsetraining" We bring your horse in balance. "

Over Steffi Raspel...


Ik ben paardentrainster die net dat beetje meer doet om met het paard harmonisch samen te kunnen werken.

Buiten grondwerk, schriktraining en het rijden krijgen de trainingspaarden ook regelmatig verschillende behandelingen om de spieren soepel te houden, blokkades direct te herkennen en ook het evenwicht in het lichaam optimaal te houden.

Met een gezond lichaam en een gezonde geest is het werk onder het zadel opvallend gemakkelijker en worden onnodige kwetsuren voorkomen.


Vooral het trainen van de jonge paarden wordt steeds rustig opgebouwd. Het belangrijkste punt is eerst het vertrouwen te winnen en dan rustig door te werken. Loslaten, mentaal en lichamelijk, staat in het middelpunt van mijn werk. Gymnasticeren en gewillige medewerking zijn uiteraard ook van groot belang.


Natuurlijk komt u bij mij ook terecht voor behandelingen die ik op verplaatsing aanbied, zoals lessen en clinics. Hoofdzakelijk werk ik onder het zadel met westernpaarden maar ook dressuur- en jumpingpaarden zijn van harte welkom voor een basisopleiding.

Diploma's & certificaten


Western Trainer Niv. C

Acupunctuur (Paard, hond & kat)

Manuele Fasciatherapie

Adem- en lichaamstherapie

Cranio Sacraal therapie

Energetische therapieën

Locatie

Paarden

Therapeuten


De referentie voor elke paardeneigenaar of verzorger!


PaardenTherapeuten.be geeft u een overzicht van alle gediplomeerde paarden professionals / experts in België. Hier vindt u een paarden porfessional voor uw paard per expertise.

Elke professional op deze website is afgestudeerd aan een erkende school en heeft een dergelijke ervaring opgebouwd in de paardensector.

Contacteer ons


Email: info@paardentherapeuten.be


Tel. Veerle Dumarey: +32 486 35 66 33


Volg ons:

Paarden Therapeuten door Veerle Dumarey BTW BE0635.879.837 @ All Rights Reserved