Maxine Wancket

MAXINE WANCKET - Legendary Stables" The key to achieve excellence with amity. "

 

Over Maxine Wancket...


"Be the change you wish to see in the world" (Mahatma Gandhi). Dat is de drijfveer waar ik elke dag mee aan de slag ga. Mensen helpen om hun paarden beter te begrijpen, beter te leren communiceren en aan zichzelf te werken. Paarden helpen om op een gelukkige manier te functioneren in deze mensenwereld en hen bewijzen dat er ook mensen zijn die het goed met hen voorhebben. 


Wanneer je tegen je eigen grenzen aanloopt heb je twee keuzes. Je doet er niets mee en neemt er afstand van OF je neemt een spiegel voor je gezicht en analyseert hoe je die grenzen kunt verleggen.


Als angstruiter was dat geen gemakkelijke opdracht. Maar ik ben er dankbaar voor want het heeft mijn weg bepaald in de paardenwereld. Ik ben mij volop beginner verdiepen in de psychologie van mens en paard, de anatomie en biomechanica van mens en paard en oneindig veel trainingstechnieken.


Ik bouwde ondertussen 10 jaar ervaring op als instructrice en trainer met als focus de biomechanisch correcte dressuur (klassiek & academisch), Centered Riding en natural horsemanship

Al die inzichten vormden mij tot gedragsspecialiste die ervoor zorgt dat ik dagelijks aan het werk ga met getraumatiseerde paarden en paarden met "gedragsproblemen" (of wat wij als mensen toch zo beschouwen). Het is belangrijk om te graven naar de kern van het probleem en niet enkel de symptomen op te lossen.


Daarnaast heb ik mijn eigen pensionstal Legendary Stables (te Maarkedal) waarbij het paardenwelzijn voorop staat. De pensionpaarden staan allemaal te blinken in de wei en de trainingspaarden groeien één voor één uit tot zelfstandige, sterke en enthousiaste paarden


Met mijn opleiding "Equine Osteopathy" aan het Vluggen Institute en mijn opleiding tot zadelpasser aan het MSFC kan ik binnenkort ook aan de slag met allerlei fysieke problemen en kun je mij vanaf dan ook consulteren voor een osteopatische behandeling en zadelpasconsult voor je paard. 


Diploma's & certificaten


Centered Riding Instructor

T-Touch bij paarden 

Paardenhouderij 

Locatie

Paarden

Therapeuten


De referentie voor elke paardeneigenaar of verzorger!


PaardenTherapeuten.be geeft u een overzicht van alle gediplomeerde paarden professionals / experts in België. Hier vindt u een paarden porfessional voor uw paard per expertise.

Elke professional op deze website is afgestudeerd aan een erkende school en heeft een dergelijke ervaring opgebouwd in de paardensector.

Contacteer ons


Email: info@paardentherapeuten.be


Tel. Veerle Dumarey: +32 486 35 66 33


Volg ons:

Paarden Therapeuten door Veerle Dumarey BTW BE0635.879.837 @ All Rights Reserved

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren