Steunt paarden

Paarden Therapeuten steunt jaarlijks een goed doel:


Paarden Therapeuten komen soms oog in oog te staan met gevallen van  paardenverwaarlozing en soms mishandeling. Als Paarden Therapeut helpen we graag het paard om zijn gezondheid te verbeteren. Daarom steunen wij jaarlijks een goed doel voor Paarden in Nood en daarbij alle vrijwilligers die hen hierbij helpen.


Hoewel de meeste paardenhouders veel aandacht besteden aan de verzorging van hun lievelingsdieren, duiken toch ook geregeld schrijnende beelden van paardenverwaarlozing op die niemand onbewogen laten. Gelukkig zijn er mensen die zich elke dag opnieuw met hart en ziel inzetten om verwaarloosde paarden op te vangen. Dit is echter puur vrijwilligerswerk.


Daarom kiezen Paarden Therapeuten jaarlijks een goed doel uit voor paarden om deze vrijwilligers een hart onder de riem te steken. Het belangeloze doel van deze organisaties is geld in te zamelen voor de opvang van verwaarloosde en in beslag genomen paarden.


Zelf kan je een goed doel voor paarden nomineren door een e-mail te sturen via de contactpagina met vermelding van de organisatie.