Steunt paarden

Paarden Therapeuten steunt jaarlijks een goed doel:


Paarden Therapeuten komen soms oog in oog te staan met gevallen van  paardenverwaarlozing en soms mishandeling. Als Paarden Therapeut helpen we graag het paard om zijn gezondheid te verbeteren. Daarom steunen wij jaarlijks een goed doel voor Paarden in Nood en daarbij alle vrijwilligers die hen hierbij helpen.


Hoewel de meeste paardenhouders veel aandacht besteden aan de verzorging van hun lievelingsdieren, duiken toch ook geregeld schrijnende beelden van paardenverwaarlozing op die niemand onbewogen laten. Gelukkig zijn er mensen die zich elke dag opnieuw met hart en ziel inzetten om verwaarloosde paarden op te vangen. Dit is echter puur vrijwilligerswerk.


Daarom kiezen Paarden Therapeuten jaarlijks een goed doel uit voor paarden om deze vrijwilligers een hart onder de riem te steken. Het belangeloze doel van deze organisaties is geld in te zamelen voor de opvang van verwaarloosde en in beslag genomen paarden.


Zelf kan je een goed doel voor paarden nomineren door een e-mail te sturen via de contactpagina met vermelding van de organisatie.

Paarden

Therapeuten


De referentie voor elke paardeneigenaar of verzorger!


PaardenTherapeuten.be geeft u een overzicht van alle gediplomeerde paarden professionals / experts in België. Hier vindt u een paarden porfessional voor uw paard per expertise.

Elke professional op deze website is afgestudeerd aan een erkende school en heeft een dergelijke ervaring opgebouwd in de paardensector.

Contacteer ons


Email: info@paardentherapeuten.be


Tel. Veerle Dumarey: +32 486 35 66 33


Volg ons:

Paarden Therapeuten door Veerle Dumarey BTW BE0635.879.837 @ All Rights Reserved

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren