Korting aan maneges

Maneges kunnen genieten van een exclusieve korting via Paarden Therapeuten:


Manegehouders zijn een belangrijke bron van informatie over paardenwelzijn, ruitersport, verzorging, recreatie,…, voornamelijk voor klanten en contacten die recreatief met paarden bezig zijn. De manege is voor een zeer grote groep van ruiters, paardenliefhebbers en paardeneigenaars de allereerste plaats waar zij ooit in contact kwamen met paarden. Vele kinderen nemen deel aan hun 1ste paardenkamp in een manege en volgen ook lessen omtrent paardenverzorging en -welzijn. 


Om de maneges te ondersteunen in de gezondheidszorg van hun dierbare lespaarden bieden verschillende paarden professionals een exclusieve korting aan voor behandelingen. Dit logo kan je vinden op de pagina van elke paarden prodessional die een exclusieve korting aanbied aan maneges voor hun lespaarden.

Hieronder het overzicht van de leden die een korting aabieden:

Paarden

Therapeuten


De referentie voor elke paardeneigenaar of verzorger!


PaardenTherapeuten.be geeft u een overzicht van alle gediplomeerde paarden professionals / experts in België. Hier vindt u een paarden porfessional voor uw paard per expertise.

Elke professional op deze website is afgestudeerd aan een erkende school en heeft een dergelijke ervaring opgebouwd in de paardensector.

Contacteer ons


Email: info@paardentherapeuten.be


Tel. Veerle Dumarey: +32 486 35 66 33


Volg ons:

Paarden Therapeuten door Veerle Dumarey BTW BE0635.879.837 @ All Rights Reserved

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren