Academy

Paarden Academy

Paarden experts Academy:

Hier kan jij als ruiter, paardeneigenaar of liefhebber bijleren van de paarden experts! 


De paarden experts
delen graag hun
kennis & advies omtrent alles over paarden gezondheid, verzorging, paardentraining, ruitersportmateriaal en veiligheid, ter bevordering van het paardenwelzijn. 

Er zijn 3 onderdelen in de Paarden experts Academy:

  1. Masterclasses
  2. Focus Op Paarden
  3. Artikels 

Hier kan je terecht voor online paarden opleidingen en cursussen/webinars, paarden topics en wetenschappelijk onderbouwde artikels voor ruiters, paardeneigenaren of liefhebbers die op een andere manier naar de gezondheid, het ruitersportmateriaal en de training van hun paard willen kijken en zich daarbij wensen te informeren maar ook inspireren

Grondig, systematisch en praktijkgerichte paarden cursus, opleidingen en webinars door de paarden professionals. 

De nieuwe rubriek paarden topics waarbij de paarden experts een antwoord bieden op alle paardenvragen.

Hier kan je wetenschappelijk onderbouwde artikels vinden omtrent alles over gezondheid, training, veiligheid en voeding. 


HEALTH, TACK & TRAINING:

A better world for horses!


Paarden Therapeuten is de verzamelnaam voor paarden professionals in de paardensector in België. Deze merknaam werd bedacht door Veerle Dumarey, oprichtster van Paarden Therapeuten in 2017. Enkel wie lid is kan zich een *paardentherapeut noemen. (*een paardentherapeut is geen erkend beroep)


www.paardentherapeuten.be is het 1ste netwerk van paarden professionals in België, opgericht sinds 2017. De paarden experts stellen de kwaliteit van hun diensten voorop en kiezen daarom om samen te werken met andere paarden professionals, om het paardenwelzijn van elk paard te verbeteren


De paarden experts op deze website zijn gecontroleerd op professionele studies en ervaring met paarden. Hier bent u als paardeneigenaar of verzorger zeker van een betrouwbare behandeling voor uw paard.


De paarden experts kan je vinden via de volgende categorieën:


Osteopathie & Chiropraxie, Shiatsu & Spiermassage, Dierenartsen, Hoefonderhoud, 

Gebitsverzorging & Bit- & Bridlefitting, Fysiotherapie  & Zadelpassers, Training & Biomechanica,

Voedingsleer en Natuurgeneeskunde, Fytotherapie & Oliën, Communicatie & Healing, Paardencoaching, Revalidatie & Thermografie.