Daya Singh

DAYA SINGH - Equi-Dogmovement" Being with horses will not make you a different person...
 it will give you a clearer sense of who you truly are.
"

Over Daya Singh...


Daya Singh is haar hele leven gefascineerd geweest door het welzijn van paarden en honden. Op 9-jarige leeftijd begon ze met het volgen van paardrijlessen en merkte al snel dat er een harde manier was van omgang met het paard.


Overtuigd van het bewust omgaan met de paarden, werd ze hierdoor gemotiveerd een andere weg in te slaan. De richting waarbij men op een natuurlijke en bewuste wijze omgaat met het paard, ook tijdens het rijden.


Na verschillende opleidingen, clinics en workshops, zowel op dressuurmatig vlak als in Natural Horsemanship, ontwikkelde ze haar eigen succesvolle techniek die het welzijn van het paard stimuleert.


In 2016 behaalde ze haar diploma aan de Hippo Sofia Academie als osteopaat voor paarden. Een honger naar meer kennis, en haar specifieke interesse in de revalidatie bracht haar vervolgens naar het Animal Rehab Center in de Verenigde Staten, waar ze sportmassage en revalidatie voor paarden volgde. Hier ontdekte ze waardevolle tools en oefeningen om het paard soepel te houden en sterker te maken waar nodig, en die ze ook haar klanten aanleert. Ze volgde ook opleiding als zadelpasser en neemt deze kennis mee in haar behandelingen.


Naast deze technieken, biedt Daya ook Equicoaching aan. Gepassioneerd door het werk met mens en dier, ondervond ze al snel dat het paard ons veel kan vertellen over onszelf. Daarom besloot ze haarzelf toe te leggen in het begeleiden van mensen met het paard.

Diploma's & certificaten


Osteopaat voor paarden

Paardenhouderij

Equicoach Level 1 

Postgradudaat Equicoaching

Equine Kinesio Taping

Locatie