Lieze Stoops

LIEZE STOOPS - Dierenosteopaat" Een paard dat goed in zijn vel zit, is veel waard! "


Over Lieze Stoops...


Ik ben Lieze een grote dierenvriend in hart en nieren. Ik woon samen met mijn vriend en mijn 2 siberische katten in Arendonk.


Al vanaf mijn kindertijd wist ik dat ik graag iets met dieren wou gaan doen. Zo is de opleiding dierenosteopathie op mijn pad gekomen. Na mijn 5 jarige opleiding kinesitherapie heb ik mij direct ingeschreven in de opleiding dierenosteopathie aan de ICREO opleiding. Hierdoor werd mijn interesse alleen maar groter in het hele functioneren van het dierlijke lichaam. Het is mooi om te zien hoe het lichaam aan elkaar vasthangt en hoe het één met het ander is verbonden.


In augustus 2020 ben ik afgestudeerd en sindsdien ben ik als dierenosteopaat actief in het werkveld. Ik vind het heel belangrijk om rust en vertrouwen uit te stralen naar het dier. Zodat het dier zich zeker op zijn gemak voelt.


Doordat ik osteopathie zo interessant vind, ben ik in september 2020 aan de vier-jarige humane opleiding osteopathie gestart aan de IAO (International Academy of Osteopathy). Hierbij hoop ik in de toekomst zowel ruiter als paard te kunnen behandelen. Want het is belangrijk dat zowel ruiter als paard geen blokkades hebben en dus mooi één geheel vormen.


Diploma's & certificaten


Dierenosteopaat

Locatie