Klaartje Van Steen

Klaartje Van Steen - Equine Health Centre' Voeding, de brandstof voor ons paard, kan een medicijn of vergif zijn,

het is dus belangrijk de juiste keuze te maken om je paard een goede gezondheid te bieden. '


'


Natural healing Reiki

Diploma's & certificaten:


Essential Oils & Accupressure for equines

Holistic Equine Nutritionist

Certified NES Health Practitioner

Dierenzorg

Equine Craniosacral Technique  Therapist

Over Klaartje Van Steen...


Klaartje Van Steen heeft zich, na jaren ervaring in therapie en training, gespecialiseerd in (orthomoleculaire) voeding, cranio-sacraal therapie, bioresonantie (NES miHealth) en bewegingstherapie bij paarden. Ze zag in haar werk als therapeut en trainer dat deze 4 aspecten fundamenteel waren in het gezond houden van het paard.


Klaartje heeft haar eigen holistisch centrum opgericht, namelijk Equine Health Centre. Naast behandelingen geeft zij ook opleidingen in voeding, cranio-sacraal therapie en bioresonantie (NES miHealth). Klaartje werkt als internationaal therapeut in o.a. België, Nederland, Duitsland, Australië,... In haar werk behandeld zij recreatie-, sport- en zelfs filmpaarden uit o.a. Pirates of the Caribbean. Daarnaast geeft zij ook internationaal opleidingen in voeding, cranio-sacraal therapie en bioresonantie (NES miHealth) voor paarden aan o.a. paardentrainers, -liefhebbers, -fokkers en zelfs internationale acteurs.


Klaartje gelooft er sterk in dat elk gedragsprobleem en fysiek probleem een bepaalde oorzaak heeft. Door de oorzaak te zoeken en aan te pakken, kunnen we het paard het best gaan helpen. Haar doel is dan ook om paardeneigenaars zo goed en correct mogelijk te informeren over voeding en welzijn bij paarden. Daar ligt de sleutel naar een beter paardenwelzijn voor elk paard!

Locatie